Позивамо Вас да учествујете на нашој предстојећој манифестацији „ Меморијал турнир – сећање на наше спортисте „. Овај меморијални спортски турнир биће одржан 25. априла на Ади Циганлији ( терени за особе са инвалидитетом ) у интервалу 11 – 14,00 часова. Турнир је посвећен свим преминулим спортистима са инвалидитетом који су својим резултатима и залагањем оставили неизбрисив траг у развоју спорта и положаја особа са инвалидитетом у Београду као и у нашем сећању.

   

  МЕМОРИЈАЛНИ ТУРНИР - СЕЋАЊЕ НА НАШЕ СПОРТИСТЕ биће подржан и од стране Универзитета у Београду - Факултета спорта и физичког васпитања. У оквиру реализације догађаја биће ангажовани студенти волонтери, као  и наставници Факултета који у склопу Еразмус спорт пројекта под назвивом "Спортске активности младих након рехабилитације (Ре-Спорт)" раде на развоју специфичних спортских активности за младе са инвалидитетом. 

   

  Планиране активности су : стони тенис, шах, боћање, фудбал, прецизно шутирање на кош, пикадо, спортски полигон. Најуспешнијим учесницима биће уручена признања , а за све учеснике су обезбеђене захвалнице, освежење и поклончићи изненађења.

   

  Молимо Вас да нам пријаве доставите најкасније до 21. априла до 12,00 часова.

   

  Добродошли !

  Prijatelji

  © 2023 Sportski savez osoba sa invaliditetom Beograda - SSOSIB. Sva prava zadržana.

  Please publish modules in offcanvas position.