Захваљујући дугогодишњој успешној сарадњи са Београдским маратоном, Спортски савез особа са инвалидитетом Београда и ове године организује масовно учешће особа са инвалидитетом на  Београдском маратону, у сарадњи са Повереником за заштиту равноправности, а под слоганом Равноправно до циља .

  Ову акцију организујемо у циљу популаризације и презентације спорта и рекреације особа са инвалидитетом. Наишавши на апсолутно разумевање од стране организатора Београдског маратона (биће нам обезбеђена медијска презентација, привилегован превоз, посебно место окупљања пре и после трке,...),  позивамо вас да у што већем броју  искористимо ову изванредну прилику и покажемо јавности да и ми желимо да се бавимо спортом.

  Најмасовније учешће организујемо у трци задовољства на 2,3 км ( коју прелазимо у складу са својим могућностимакоја се одржава 23. 04.2023 са почетком у 10,15 часова .

  Пријаве за особе са инвалидитетом за такмичења на 10, 21  и 42 км, су отворене до краја марта па вас молимо да нам се пријавите што пре. Пријаве за трку задовољства су до 15.априла. Такође су могуће и пријаве у штафетном трчању на 21км.

  За све учеснике ће бити обезбеђене поклон мајце, освежење и диплома.

  Све пријаве се врше преко нашег Савеза.

  Такође Вас обавештавамо да је Београдски маратон основао свој тркачки клуб @belgrademarathonrunners  и да уколико неко жели да се припрема за неку од трка које су део догађаја може да им се припдружи на промо тренинзима на Ади Циганлији.

  Уколико има заинтересованих имамо и специјална тркачка колица ( болид ) која стоје на располагању свима који би желели да учествују на овом догађају.

   

  Очекујући ваше пријаве, искрено и спортски вас поздрављамо!

   

   

  Prijatelji

  © 2023 Sportski savez osoba sa invaliditetom Beograda - SSOSIB. Sva prava zadržana.

  Please publish modules in offcanvas position.