Након завршетка првомајских празника затекла нас је једна катастрофална ситуација. Наиме, наш Савез има на коришћење терене и кућицу која је направљен за особе са инвалидитетом на Ади циганлији. Ово место представља праву оазу за тренирање и дружење особа са инвалидитетом, поред спортских терена у склопу кампа се налазила свлачионица, простор за реквизите и два у потпуности приступачна тоалета.

   

  У раним јутарњим сатима 01. маја, група неидентификованих вандала, на основу информација њих 7, и поред табли где пише да је објекат намењен особама са инвалидитетом,   је обила врата, и тотално уништила два тоалета у толикој мери да су иза њих остали само зидови са плочицама на којима су исцртани графити, сва санитарија и све што се налазило унутра је тотално уништено, врата поломљена и обијена, сто за стони тенис који је био унутра уништен, олуци за кишницу поломљени, исцртани разноразни графити по свим зидовима. Штета која је начињена је 100%.

   

  Шокирани смо чињеницом да постоје особе које могу овако вандалски да униште нечије власништво и да и даље ходају улицама нашег града без икакве казне, а  особе са инвалидитетом који су са великим ишчекивањем чекали прво лепо време да изађу напоље и почну своје дружење на Ади сада само разочарано посматрају како је неко уништио њихову оазу.

   

  Prijatelji

  © 2023 Sportski savez osoba sa invaliditetom Beograda - SSOSIB. Sva prava zadržana.

  Please publish modules in offcanvas position.