У четвртак 23. 09. 2021.год., на рибњаку Бечмен, у организацији Спортског савеза особа са инвалидитетом Београда, одржано је градско такмичење у спортском риболову. Покровитељ такмичења били су Секретаријати за спорт и омладину и Секретаријат за социјалну заштиту.

   

  Због пандемије изазване вирусом Ковид 19, ове године је било присутно мање учесника.

   

  У лову рибе удицом на пловак најуспешнији појединац био је Младен Бероња из Обреновца, друго место освојио је Блашко Иљукић, представник Спортског удружења особа са инвалчидитетом Новог Београда, док је треће место био Јарослав Домоњи члан Спортског удружења особа са инвалидитетом Земуна.

   

  У лову рибе удицом по дну највише успеха имали су чланови Спортског удружења особа са инвалидитетом „ Вожд „. Најуспешнији је био Зоран Илић, друго место освојио је Драган Јовановић, док је треће припало Гаври Вукићу.

   

  Најуспешнијим такмичарима су додељена признања.

   

   

   

  Поред надметања најбољих риболоваца са инвалидитетом града Београда на рибњаку у Бечмену, одржана је и завршна смотра младих риболоваца са инвалидитетом, полазника школе спортског риболова, у адаптираним условима на Ади Циганлији.

  Prijatelji

  © 2023 Sportski savez osoba sa invaliditetom Beograda - SSOSIB. Sva prava zadržana.

  Please publish modules in offcanvas position.