Позивамо Вас да учествујете на предстојећем шестом по реду Меморијалном турниру „ Марко Лазић „ који се ове године услед епидемије KОВИД 19 организује у измењеним условима, поштујући препоруке Владе и Кризног штаба.

  Турнир се организује у знак сећања на Марка Лазића, младог спортисте који се са успехом надметао у више спортова, нарочито у куглању и голбалу. Марко је био члан Клуба слепих и слабовидих «Напредак», и на иницијативу бројних припадника пре свега његове генерације, Спортски савез особа са инвалидитетом Београда, тим поводом и у знак сећања на овог омиљеног младог човека, организује меморијални спортски турнир који и носи његово име. Ове године турнир се организује и у знак сећања на све преминуле спортисте са инвалидитетом.

  Турнир ће ове године бити одржан у суботу 05. септембра. на теренима Аде Циганлије, са почетком од 10,00 сати у више спортских активности : боћање, пикадо, висећа кугла, плочице, полигони вештина,...

   

  Молимо Вас да своју пријаву доставите најкасније у уторак, 01. септембра како би смо благовремено могли извршити неопходне припреме. 

   

  Београд, 25. 08. 2020.

   

  Prijatelji

  © 2023 Sportski savez osoba sa invaliditetom Beograda - SSOSIB. Sva prava zadržana.

  Please publish modules in offcanvas position.