Izveštaj sa manifestacije prezentacija sportova

   

  U četvrtak 6.decembra u sportskoj hali “Aleksandar Nikolić” održana je prezentacija sportova kojim mogu da se bave osobe sa invaliditetom u Beogradu. U sklopu prezentacije predstavile su se članice našeg Saveza i predstavile su aktivnosti koje one realizuju. Preko 150 osoba sa i bez invaliditeta imalo je priliku da se oproba u pikadu za slepe, karate, tekwondou, jahanju, golbalu, stonom tenisu, boćanju, simulaciji kajaka na ergometru kao I u nekim od poligona I aktivnosti koje Savez organizuje u sklopu svojih redovnih programskih aktivnosti.

  Na manifestacij su prisustvovali članovi mnogobrojnih udruženje,škola i klubova: udruženje “Tri delfina” iz Mladenovca, Srednja zanatska škola, Udruženje Živimo zajedno, SRU Pobednik, Sportsko udruženje slepih Dorćol, Karate klub “Evropa”, Paratekwondo klub Kobra, Akademski Kajak klub, Oš “Dragan Kovačević”, SU CDP “Biseri”, SRDS “Napredak”.

  Veliku podršku su nam dali sa fakulteta za Specijalnu rehabilitaciju i edukaciju kao i učenici iz srednje železničke škole koji su kao volonteri mnogo pomogli da se manifestacija realizuje bez ikakvih problema.

  Manifestacija je održana pod pokroviteljstvom Sekretarijata za sport i omladinu.

   

  Izveštaj (pdf)

   

  Za stručnu Službu:

  Jelena Radivojević

  Prijatelji

  © 2023 Sportski savez osoba sa invaliditetom Beograda - SSOSIB. Sva prava zadržana.

  Please publish modules in offcanvas position.