Игре без граница,

   

  Спортски савез особа са инвалидитетом Београда вас позива да учествујете у спортској манифестацији - Игре без граница - која се организује поводом Међународног дана особа са инвалидитетом у Хали Александар Николић (хала Пионир) у четвртак 06. децембра од 11,00 до 15, 00 сати.

  Манифестација се организује у сарадњи са УНИЦЕФ –ом, а уз подршку Секретарија за спорт и омладину и Секретаријата за социјалну заштиту Града Београда. Како је реч о догађају који има карактер инклузивних спортских игара гости ће нам бити и ученици основних и средњих школа.

  Учесници ће имати прилику да учествују у презентацијама спортова – теквондо, кошарка у колицима, седећа одбојка, стони тенис, боћање, бадминтон, карате, теквондо, јахање, пикадо и још много других, као и играма без границама прилагођеним за све врсте инвалидитета. У току манифестације биће представљени и културно - уметнички наступи особа са инвалидитетом.

  Манифестацији ће присуствовати и наши параолимпијци – освајачи медаља са највећих светских и европских такмичења.

  Такмичење је рекреативног карактера и сви учесници добијају мајицу и медаљу.

  Рок за пријаву је 1.децембар до 12 часова. Молимо Вас да у пријави доставите тачан број учесника који долазе и информацију о томе да ли вам је потребан превоз.

   

  Prijava

  Poziv

   

  Контакт особа : Јелена Радивојевић – 0641099209 (Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.)

   

  Спортски поздрав!

   

  Председник Савеза

  Велимир Кнежевић

   

  Prijatelji

  © 2023 Sportski savez osoba sa invaliditetom Beograda - SSOSIB. Sva prava zadržana.

  Please publish modules in offcanvas position.