Poštovani

   

  Sa velikim tugom i bolom obaveštavamo Vas da je, u 46-oj godini iznenada preminuo SINIŠA VIDIĆ, naš dugogodišnji istaknuti član i takmičar! Opelo će se održati u petak 02.11.2018.godine 14.45 časova a sahrana će biti u 15.15 časova na Novom bežanijskom groblju u Beogradu.

  Siniša Vidić je bio istaknuti član paraolimpijske streljačke reprezentacije Srbije od 2005.godine Streljaštvom se bavio od 1997.godine na domaćim takmičenjima.

  Kao takmičar je osvojio brojne medalje na Svetskim i Evropskim prvenstvima u ekipnoj konkurenciji, na Svetskim kupovima u pojedinačnoj i ekipnoj konkurenciji, bio je i suvlasnik svetkog rekorda od 2010. do kraja 2012.godine sa pogođenih apsolutnih 600 krugova u dosciplini R5., a u periodu od 2005-2015.godine je bio i jedan od najistaknutijih i najuspešnijih članova reprezentacije!.

  Nastupio je kao takmičar i na Paraolimpijskim igrama u Pekingu 2008.godine i u Londonu 2012.godine, gde je u disciplini R4 osvjio 4. mesto i bio naš najuspešniji strelac na tim Igrama.

  Na domaćim takmičenjima bila je pobednik svih državnih prvenstava u disciplini vazdušniža puška, klasa SH2 i stalni član ekipe u toj disciplini od 2005-2018.godine. U tom periodu je bilo i jedan od najuspešnijih takmičara u Srbiji.

  Aktuelni je zvanični državni rekorder u disciplini R4 finale i serijskom MK puškom pojedinačno i serijskom vazdušnom puškom ekipno!

  Jedan je od osnivača SKOSI Pobednik iz Beograda i član Upravnog odbora kluba od osnivanja.

  Takođe, bio je i član Upravnog odbora Invalidskog streljačkog saveza Srbije.

  Oženjen je i iza sebe ostavlja suprugu Jovanku i sina Aleksu! U streljačkom sportu OSI u Srbiji je ostavio neizbrisiv trag svojim rezultatima i uspesima, kao i radu i doprinosu na popularizaciji, razvoju i napretku ovog sporta, omiljen na svim borilištima i u Srbiji i na Međunarodnoj sceni!

  Slava mu i hvala za sve što je uradio, napustio nas je prerano!

   

  Invalidski streljački savez Srbije i SKOSI Pobednik iz Beograda

  Prijatelji

  © 2023 Sportski savez osoba sa invaliditetom Beograda - SSOSIB. Sva prava zadržana.

  Please publish modules in offcanvas position.