СПОРТ ЗА СВЕ

   

  Датум: 21.11.2017.

   

  Поштовани,

  Спортски савез особа са инвалидитетом Београда вас позива да учествујете на спортској манифестацији - Игре без граница - коју организујемо поводом међународног дана особа са инвалидитетом - у  Хали Александар Николић (хала Пионир) у среду   06. децембра  од 12,00 до 16, 00 сати. 

  Манифестација се организује у сарадњи са УНИЦЕФ –ом уз финасијску подршку НЦР фондације као део пројекта „Спорт за све“ који се спроводи у сарадњи са Секретаријатом за социјалну заштиту Града Београда. Како је реч о догађају који има карактер инклузивних спортских игара гости ће нам бити и ученици  основних и средњих школа.

  Учесници ће  имати прилику да учествују у презентацијама спортова – теквондо, кошарка у колицима, седећа одбојка, стони тенис, боћање, бадминтон, карате, јога и још много других, као и играма без границама прилагођеним за све врсте инвалидитета. 

  На манифестацији ће присуствовати и наши параолимпијци – освајачи медаља са највећих светских и европских такмичења. 

  Такмичење је рекреативног карактера и сви учесници добијају мајицу, захвалницу и медаљу. 

  Рок за пријаву је  1.децембар  до 12 часова. Молимо Вас да у пријави доставите тачан број учесника који долазе и информацију о томе да ли вам је потребан превоз. 

  Пријава

   

  Спортски  поздрав!

  Prijatelji

  © 2017 Sportski savez osoba sa invaliditetom Beograda - SSOSIB. Sva prava zadržana.

  Please publish modules in offcanvas position.