Позивамо све заинтересоване особе са инвалидитетом да  нам се придруже на овогодишњем Београдском маратону,И подржимо заједно  акцију “Равноправно до циља” коју већ много година уназад организујемо са Повереником за заштиту равноправности, кои се одржава  15. маја   са почетком у 8 часова. 

  Ове године, поред трка на 21. И 42.км, за које се преко нас могу пријавити све особе са инвалидитетом које сматрају да могу истрчати  ове дистанце, поново учествујемо у трци задовољства која ће бити дужине 2.5 км. У трци задовољства могу учествовати сви И свако је прелази у складу са својим  могућностима. Уколико је некоме потребна помоћ И асистенција за учешће можемо обезбедити волонтере. Старт трке задовољства предвидјен је у 8:20.

  Окупљање за старт трке задовољства је као И претходних година на нашем штанду на платоу испред Градске скупштине од 7:30 до 8ч.

  Ову акцију организујемо у циљу популаризације и презентације спорта и рекреације особа са инвалидитетом уз  апсолутно разумевање И подршку  од стране организатора Београдског маратона ( биће нам обезбеђена медијска презентација, привилегован превоз, посебно место окупљања пре и после трке... ) позивамо вас да у што већем броју искористимо ову изванредну прилику и покажемо јавности да и ми можемо да се бавимо спортом.

  Уколико имате заинтересоване чланове за учешће у овој акциији, молимо Вас да нам благовремено пријавите,најкасније до среде 11.маја  како би благовремено преузели све организационе мере. Укоико би сте дошли организованим превозом неопходно нам је да нам у назначеном временском року доставите регистарски број возила и опис возила са бројем путника, како би добили пропусницу која ће вам омогућити да дођете до договореног места јер ће бити затворен шири центар града.

  Уколико имате заинтересоване особе са инвалидитетом које би учествовале на тркама 21 И 42км, молимо вас да нас што пре обавестите.

   

   

  Prijatelji

  © 2023 Sportski savez osoba sa invaliditetom Beograda - SSOSIB. Sva prava zadržana.

  Please publish modules in offcanvas position.