Наш град ће овог викенда бити домаћин још једне престижне смотре међународног угледа –  под називом „Трофеј Београда у пливању  2021“, за особе са инвалидитетом.

  Након паусе од скоро две године, без медународних такмичења за особе са инвалидитетом у нашем Граду, у суботу 25. Септембра на базенима Спортског центра 25.мај на Дорћолу са почетком у 14 часова  за  титулу најбољих бориће се преко 100 спортиста младих пре свега,  оба пола и свих видова инвалидитета, из свих делова Србије али и из око 5  других држава, са простора некадашње Југославије и окружења, (Бих, Бугарска, Македонија, Црна Гора И Хрватска). У борби за најсјаније одличје пливаће наши најболи спортисти И репрезентативци, као И будуће младе наде овог спорта И надамо се будући учесници великих светских И европских такмичења.

  Реч је о манифестацији која је већ традиционална , која за циљ има  да промовише и афирмише услове и могућности које главни град Србије пружа у напорима за побољшање услова живота и рада ове популације и унапређивање њиховог положаја у друштву.

  Покретач и организатор манифестације „ТРофеј Београда“ је Спортски савез особа са инвалидитетом Беград, а њено одржавање омогућено је разумевањем и подршком Града Београда, Серетаријата за спорт и омладину и Секретаријата за социјалну заштиту као што драгоцену помоћ пружају и други партнери и то организације и институције и појединци из Београда али и целе Србије што све чини да слика о нашем Граду и односима које развијамо буде лепша и потпунија.

  Prijatelji

  © 2023 Sportski savez osoba sa invaliditetom Beograda - SSOSIB. Sva prava zadržana.

  Please publish modules in offcanvas position.