Првенство Београда у боћању за особе са инвалидитетом, одржано је 07. септембра 2021. године у Спортском центру за особе са инвалидитетом на Ади Циганлији.

   

  Око 60 такмичара, оба пола, свих узраста и видова инвалидитета – чланови клубова за боћање и спортских удружења, надметали су се за звање најбољих у овој години а најбројнији су били чланови Савеза за церебралну и дечју парализу.

   

  Најуспешнија екипа у категорији особа са телесним оштећењем била је екипа Клуба за боћање особа са инвалидитетом „ Бисери „ испред екипе Клуба „ Змајеви „ и екипе Спортског савеза особа са инвалидитетом Београда. У категорији особа са интелектуалним тешкоћама победу је однела екипа Установе за децу и младе из Сремчице, испред екипа Спортског савеза особа са инвалидитетом Београда и Удружења „ Живимо заједно „.

   

  Успешан организатор првенства био је Спортски савез особа са инвалидитетом Београда у сарадњи са Друштвом за спорт и рекреацију инвалида општине Звездара  уз подршку Града Београда преко Секретаријата за спорт и омладину и Секретаријата за социјалну заштиту и Градске општине Звездара.

   

   

   

   

   

   

  Prijatelji

  © 2023 Sportski savez osoba sa invaliditetom Beograda - SSOSIB. Sva prava zadržana.

  Please publish modules in offcanvas position.