У суботу Раковица је била домаћин деветог међународног турнира седеће одбојке „Београд 2017“ у којем су учествовале особе са инвалидитетом. Ове године турнир је одржан у хали „Слодес“ и окупио је пет екипа. На турниру су учествовали Одбојкашки клуб инвалида „Лакташи“ из Републике Српске, ОКИ „Челић“ из Челића (БиХ), ОКИ „Дервента“ (Република Српска), Спортско друштво инвалида „Саморастник“ из Равне на Корошкем (Словенија), као и домаћин такмичења Клуб седеће одбојке „Смеч“ из Београда.
  Испред Градске општине Раковица, која је помогла одржавање ове спортске манифестације, турниру је присуствовао члан Општинског већа Филип Марјановић.
  Организатор ове јединствене спортске манифестације су Спортски савез особа са инвалидитетом Београда, носилац припрема и домаћин је Клуб седеће одбојке „Смеч”, а организацију турнира су осим Градске општине Раковица помогли Град Београд, Секретаријат за омладину и спорт, као и бројни спонзори.
  На турниру је тријумфовала екипа ОКИ „Челић“, друго место је припало ОКИ „Лакташи“, треће место је заузео ОКИ „Смеч“, четврто ОКИ „Дервента“, док је пето место припало ОКИ „Саморастник“.

  Prijatelji

  © 2017 Sportski savez osoba sa invaliditetom Beograda - SSOSIB. Sva prava zadržana.

  Please publish modules in offcanvas position.