Спортски програми за особе са инвалидитетом на Ади Циганлији реализују се у прелепом амбијенту спортског центра намењеног особама са инвалидитетом, на ободу шуме, тик уз трим стазу и у непосредној близини језера „Ада Сафари“.

  Свим особама са инвалидитетом, без обзира на узраст, пол и врсту инвалидитета доступни су бесплатни програми спортско- елементарних игара, програм развоја моторике, школа бициклизма, школа веслања, као и фитнес програм.

  Програми су осмишљени са циљем да позитивно утичу на: здравствени и психо - социјални статус корисника, развој моторичких способности ( координација, снага, брзина, издржљивост, гипкост, равнотежа, прецизност,....), телесни статус ( телесна маса и држање ), стицање вештина, стицање навике за континуираним вежбањем,...Корисници се кроз програм перманентно едукују о значају и правилној примени физичких активности. 

  Програм се реализује три пута недељно, у терминима, понедељак и среда 18-19,30 часова и субота 09-11,00 часова у потпуно прилагођеним условима и под надзором спортских стручњака са дугогодишњим искуством у раду са особама са инвалидитето

   

   

   

  Prijatelji

  © 2023 Sportski savez osoba sa invaliditetom Beograda - SSOSIB. Sva prava zadržana.

  Please publish modules in offcanvas position.