Када за пар дана школска звона означе почетак увек радо очекиваног зимског распуста, увек се поставља питање како да ученици што квалитетније и садржајније испуне време које имају тих две недеље а пре свега они чије породице нису у могућности да обезбеде путовања и боравак ван Града.

   

  У том погледу, када је Београд у питању,  већ по традицији за суграђане са инвалидтетом обезбеђен је врло разноврстан и богат програм – више од 100 сати садржаја спортско рекреативног карактера сво време трајања распуста од 01. до 17. фебруара,   а који је на располагању и припадницима ове популације изван школског узраста, уз одговарајућу пуну стручну подршку и потпуно бесплатно.

   

  У спортским центрима и на теренима у свим деловима Града:  Олимп,  Бањица,  Младеновац,  Ада Циганлија, Републички завод за спорт, „25.мај – Милан Гале Мушкатировић“, Вождовац, „11.април“   и у још низ средина на располагању је низ програма – клизање, пливање, стони тенис, теквондо, развој моторике, фитнес, карате, боћање, теретана, плес, спортско елементарне игре, зумба итд. омогућиће нашим суграђанима да предах од учења имају на најбољи начин да обнове снагу и стекну нова знања, искуства, пријатељства.

   

  Носилац ових програма је Спортски савез особа са инвалидитетом Београда а њихово одржавање је омогућено уз разумевање и подршку Града Београда, преко Секретаријата за спорт и омладину и наставак је сталне бриге и подршке суграђанима са инвалидитетом.

   

  У Београду, 30.јануара 2020

  Prijatelji

  © 2023 Sportski savez osoba sa invaliditetom Beograda - SSOSIB. Sva prava zadržana.

  Please publish modules in offcanvas position.