Izveštaj – Memorijal Marko Lazić

   

  U znak sećanja na na svog prerano preminulog drugara, svestranog i uspešnog sportistu, Marka Lazića, već petu godinu zaredom 6og aprila organizovan je memorijalni turniru u malom fudbalu, koji je održan na terenima na Adi Ciganliji.

  Učestvovalo je nekoliko ekipa sastavljenih od Markovih drugara iz školske klupe i sa sportskih terena, njegovi članovi porodice , a najviše uspeha imala je ekipa golbal klub „Mladost“, koja je došla da da podršku turniru i predstavi sport koji je Marko veoma voleo i trenirao neko vreme. Ove godine podršku su nam pružili i zaposleni iz Poverenika za zaštitu ravnopravnosti koji su učestvovali na maratonu, kao i učenici iz Markove srednje škole, Medicinske škole Beograd.

  Takodje, učesnici su i ove godine za porodicu svog preminulog drugara njegovom 6-godišnjem sinu Zoranu uručili loptu sa potpisima svih učesnika kao i pobednički pehar i zlatnu medalju.

  Ekipe koje su učestvovale po postignutom plasmanu:

  1.  Golbal klub „Mladost“
  2. Medicinska škola Beograd
  3. Ekipa „Mungosi“
  4. Ekipa „Zoki“
  5. Ekipa „Marko“

  Na turniru su učestvovali saradnici Aleksandar Vujčić, Velimir Knežević, Boža Rakočević, Jelena Radivojević i volonter Yuya Miyagi koji su i organizovali turnir.

  Održavanje turnira podržao je i omogućio Grad Beograd preko Sekretarijata za sport i omladinu.

   

  Prijatelji

  © 2023 Sportski savez osoba sa invaliditetom Beograda - SSOSIB. Sva prava zadržana.

  Please publish modules in offcanvas position.